Kategóriák
Aftercup Debrecen Retro

Espresso Tonic, Jeges Flat White és Black Sheep terasz

A Black Sheep az egyik legkedveltebb kávézó Debrecenben, év végi toplistás szavazásainkon szintén eléggé sokan szavaztok rájuk, ma pedig hosszú idő – és a nagy lezárások – után újra ellátogattunk hozzájuk is.


Ahogy az indexképen is láthatjátok, két nagyszerű nyári kávékülönlegességet hoztunk nektek a Black Sheep teraszáról, melyek szinte kihagyhatatlan gyöngyszemei a debreceni kávézók kínálatának. Ez a két kávé pedig az Espresso Tonic és a Jeges Flat White.

Az Espresso Tonic mostanában eléggé sűrűn megjelenik az oldalainkon – illetve egyre népszerűbb is – és ez nem csak amiatt van mert nagyon szeretjük, hanem mert ez egy olyan kávé, amelynek íze függ mind a tonik mind a kávé mennyiségétől és típusától. Emiatt minden kávézóban – ahol jelen van ez a kávé az itallapon – egy kicsit eltérő íze van. Érdemes a Black Sheep változatát is kipróbálni. A kávét műanyag szívószállal kínálják, annak ellenére, hogy korábban már áttértek a papír változatra.


A Jeges Flat White egy olyan kávé, amit eddig Debrecenben nem igazán láttunk. Tulajdonképpen ez az ital a hagyományos Flat White egy újragondolt, nyári változata jó sok – a Black Sheepre jellemző – világos pörkölésű kávéval, tejjel és jéggel. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik valami erősebb, karakteresebb ízű jegeskávét keresnek.


A Black Sheep szerintünk azok közé a kávézók közé tartozik, amelyek igyekeznek mindig fejlődni, újat alkotni és egy kicsit szebbé tenni a vendégek napját. – A miénket sikerült.